Gewasbescherming

Naast de tuin-, grond- en straatwerk activiteiten voert De Beimerhof tegenwoordig ook (geïntegreerde) gewasbescherming uit. Dit betreft gewasbescherming voor zowel het eigen akkerbouwbedrijf als werkzaamheden in loonwerk.

Een gezond en vitaal gewas dat vrij van onkruiden, ziekten en plagen is én blijft is hetgeen dat de meeste agrariërs graag willen zien. De Beimerhof kan deze werkzaamheden perfect voor u uitvoeren door de aankoop van een zeer mooie gps aangestuurde Amazone veldspuit met een werkbreedte van 33 meter.

Er zit onder andere gps rechtrij- en sectiebesturing op om overlap te voorkomen. Daarnaast betreft het een spuit waarmee vanuit milieutechnisch oogpunt met een zo laag mogelijke dosering gespoten wordt. Dit is niet alleen uit milieutechnisch oogpunt interessant, maar natuurlijk ook voor de portemonnee!

Door hier de kennis van Maarten Bles (icm eventueel de gewasbeschermingsadviseur) aan te koppelen wordt hier een zeer mooie combinatie gevormd. Maarten Bles heeft alle licenties van zowel uitvoeren-, bedrijfsvoeren, distribueren, adviseren, kba en mollen en woelratten.

Met de veldspuit worden diverse gewassen gespoten. Denk hierbij aan:

  • Gras;
  • Mais;
  • Granen;
  • Suikerbieten;
  • etc.

Vraag bij Maarten Bles na wat de mogelijkheden zijn voor zowel de veldspuit als de mollen- en woelrattenbeheersing!