Het bedrijf

De Beimerhof tuin-, grond- en straatwerk is opgericht op 2 maart 2005 door Maarten Bles. De eerste werkzaamheden vonden plaats naast zijn HBO studie welke hij in 2007 heeft afgerond.

De naam De Beimerhof is afgeleid van de boerderijnaam Oud Beimerhof, gevestigd aan de Beimerwaard in Ellecom. Sinds 2005 is het bedrijf groeiend! Jaarlijks worden steeds meer werkzaamheden verricht! Door de overname van de boerderij in 2012 is het ‘agrarische gedeelte’ aan de werkzaamheden toegevoegd.

Tegenwoordig worden er nog steeds veel tuinen aangelegd (in alle soorten en maten) én wordt er nog veel grond- en straatwerk uitgevoerd. Dit wordt allemaal gepland naast de agrarische werkzaamheden op de boerderij (en bij derden) waar met name de teelt van akkerbouwgewassen centraal staat.

Maarten werkt zelf vaak nog mee bij de uitvoering van het werk, maar neemt natuurlijk ook werk aan, maakt tekeningen, calculaties en offertes. Marit zijn vrouw doet voornamelijk de overige administratie. Daarnaast wordt er gewerkt met een vaste ploeg mensen en relaties. De Beimerhof heeft de woorden kwaliteit, betrouwbaar, klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, een concurrerende prijs én goede nazorg hoog in het vaandel staan en met deze woorden werkt De Beimerhof altijd! Door op deze manier te werken weten we dat de kwaliteit gewaarborgd is.