Hovenier – aanleg van tuinen

Heeft u plannen met uw tuin en wilt u een kwalitatief goede tuin? Wilt u de aanleg van uw tuin geheel uitbesteden óf wilt u uw tuin samen met vakmensen aanleggen? Wij willen u graag van dienst zijn bij het maken van verschillende ontwerpen, de aanleg en het onderhoud! Maak hier uw vrijblijvende afspraak.

De Beimerhof richt zich voornamelijk op het aanleggen en verfraaien van tuinen. Dit wordt gedaan door het grondwerk, het straatwerk en veel andere soorten hovenierswerkzaamheden in en rondom tuinen uit te voeren. De aanlegwerkzaamheden in tuinen zijn onze specialiteit! Jaarlijks leggen wij veel tuinen gedeeltelijk of geheel aan! De kracht van De Beimerhof is klantvriendelijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid én een eigen machinepark! Dit laatste betekend dat er snel en precies gewerkt kan worden. Bekijk de pagina van de projecten en bekijk een aantal werkzaamheden.

Tijdens de gesprekken proberen wij de wensen van opdrachtgevers zo optimaal mogelijk in het tuinplan te verwezenlijken! Dit proberen wij te doen tegen een concurrerende prijs!  Het uiteindelijke doel is een mooi aangelegde tuin waar u elke dag blij van wordt! De Beimerhof, Ook voor úw tuin!

Hieronder vindt u een onderverdeling van de diverse werkzaamheden:

Ontwerp, calculatie en gesprekken

img_9075

Grondwerk

img_0420

Bestrating en grind

img_9432

Vlonders en verhoogde borders

graven-en-aanleg-van-vijvers

Vijvers

schutting

Schuttingen

img_6756

Gazon en beplanting

afbeelding-iphone-maarten-tm-31dec2011-376

Beregeningssystemen

aanleg-waterafvoer

Hemelwaterafvoersystemen

maken-van-trappen

Traptreden

stellen-van-keerwanden-2

Keerwanden en L-elementen

14

Onderhoud van tuinen en omzagen van bomen

Een betaalbare tuin met langdurig plezier…

U als (mogelijke) klant wilt een tuin waar u langdurig plezier van heeft en u wilt de aanleg uitgevoerd hebben tegen een concurrerend tarief! De Beimerhof heeft als motto de klant optimaal van dienst te willen zijn. De woorden kwaliteit, betrouwbaarheid en service komen bij de Beimerhof zeker in het woordenboek voor en met deze woorden werkt de Beimerhof altijd!

Het ontwerp en de mogelijkheden…

De Beimerhof heeft in haar bestaan al tal van verschillende soorten tuinen aangelegd en andere klussen in en rondom tuinen uitgevoerd. Wanneer u besluit om uw tuin aan te passen kan De Beimerhof een ontwerp maken (of beoordelen) geheel naar de wensen van u als klant. De Beimerhof houdt daarbij de technische mogelijkheden in de gaten. Dit laatste aspect is zeer belangrijk bij de aanleg van een tuin om er lang van te kunnen genieten. Bij de pagina “projecten” kan men enkele foto’s bekijken en ideeën opdoen voor een mogelijk ontwerp van een tuin.

De Beimerhof, Ook voor úw tuin!

Voor een oriënterend gesprek, voor inlichtingen, het maken van een ontwerp of voor het laten maken van een offerte kunt u contact opnemen met Maarten Bles. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of te e-mailen, maar u kunt natuurlijk ook even bellen. De telefoonnummers van De Beimerhof zijn 0313-421137 en 06-13624634.