Straatwerk bedrijven

De Beimerhof voert tal van verschillende soorten straatwerk uit bij bedrijven. Hierin zijn 2 soorten te onderscheiden:

 • Straatwerk als visitekaartje voor een bedrijf;
 • Straatwerk, grotere oppervlakken met hoge belastinggraad;

Straatwerk als visitekaartje kaartje voor een bedrijf

Hierbij moet u meer denken aan sierstraatwerk: een mooie entree, chique aangelegde straatvormen, verhoogde borders, etc. om uw aangezicht van uw bedrijf te vergroten. Bekijkt u hiervoor de pagina straatwerk particulieren of op de projectenpagina om een beeld te vormen. Een goed stuk straatwerk is immers uw verlengstuk van uw bedrijf!

Straatwerk bedrijven, grotere oppervlakken met hogere belastinggraad

De basis van goed straatwerk begint bij een goede fundering! Welk cunet met welke fundering gemaakt moet worden is afhankelijk van de ondergrond, de belasting en het te gebruiken materiaal. Vaak wordt er voor de fundatie zand of een combinatie van menggranulaat (gebroken puin) en zand gebruikt.

De Beimerhof heeft door de jaren heen tal van verschillende soorten straatwerk met toebehoren aangelegd en heeft hier veel ervaring mee. Door de fundering en het straatwerk op de juiste wijze aan te leggen gaat de bestrating lang mee! Hierdoor zult u veel plezier beleven aan uw straatwerk!

 • Opritten;

  De Beimerhof grote oprit

  Grote oprit / toegangsweg naar boerderij

 • Parkeerplaatsen;
 • Kuilplaten bij agrariërs;
 • Overig straatwerk;
 • Plaatsen van afwateringsystemen, etc.

Voor een oriënterend gesprek, voor inlichtingen, het maken van een ontwerp of voor het laten maken van een offerte kunt u contact opnemen met Maarten Bles. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of te e-mailen, maar u kunt natuurlijk ook even bellen. De telefoonnummers van De Beimerhof zijn 0313-421137 en 06-13624634.