Straatwerk particulieren

De Beimerhof voert tal van verschillende soorten straatwerk uit bij particulieren. Tegenwoordig worden vaak meerdere soorten straatwerk door elkaar gebruikt om een leuk effect te verkrijgen. Denk hier bijvoorbeeld aan natuurstenen tegels in combinatie met gebakken waalformaat. Natuurlijk zijn heel veel combinaties van soorten materiaal met hun bijbehorende afmetingen mogelijk! Een goed stuk straatwerk is immers uw verlengstuk van uw woning.

De basis van goed straatwerk begint bij een goede fundering! Welk cunet met welke fundering gemaakt moet worden is afhankelijk van de ondergrond, de belasting en het te gebruiken materiaal. Vaak wordt er voor de fundatie zand of een combinatie van menggranulaat (gebroken puin) en zand gebruikt.

De Beimerhof heeft door de jaren heen tal van verschillende soorten straatwerk met toebehoren aangelegd en heeft hier veel ervaring mee. Door de fundering en het straatwerk op de juiste wijze aan te leggen gaat de bestrating lang mee! Hierdoor zult u veel plezier beleven aan uw straatwerk!

  • Sierbestrating;
  • Terrassen;
  • Tuinpaden;
  • Opritten;
  • Stellen van bandenlijnen t.b.v. grindpaden;
  • Stellen van keerwanden;
  • Plaatsen van afwateringsystemen, etc.

Bekijk bij projecten foto’s van uitgevoerde klussen om een indruk te krijgen welke soorten straatwerk wij uitvoeren.

fotos-juli-2010-043

Gebakken waaltjes i.c.m. chinees hardsteen 1x1m

img_7733

Gebakken steen i.c.m. Oud Hollandse tegels

img_9423

Tegels 60×60 in een tuinpad

img_0406

Keramische tegels i.c.m. oude gebakken stenen

maken-van-trappen

Oud hollandse traptreden tegen een keermuur

img_2343

Oprit met betonklinkers

Voor een oriënterend gesprek, voor inlichtingen, het maken van een ontwerp of voor het laten maken van een offerte kunt u contact opnemen met Maarten Bles. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of te e-mailen, maar u kunt natuurlijk ook even bellen. De telefoonnummers van De Beimerhof zijn 0313-421137 en 06-13624634.